Ook van deze auteur zijn/is:

225 - Macaroni met Suiker en Kaneel


      

CoverDat “Het geheugen van plan zuid” mij, Peter Koghee, zo nu en dan voor verassingen stelt mag blijken uit de reacties die ik op mijn stukjes mocht ontvangen.

Zo werd ik 2 jaar geleden vanuit Zwitserland benaderd door een buurtvriendje Ronnie Zimet, die in mijn verhaaltje “circus in de pishoek” de hoofdrol speelt, met het verzoek of de verhaaltjes die op de site van plan zuid, over zijn familie, opgenomen mochten worden in een boekje dat hij ter gelegenheid van de 100e verjaardag van zijn moeder Agi Zimet zou willen uitgeven. 

Uiteraard gaf ik daarvoor toestemming en heb het boekje met de titel “Macaronie met suiker en kaneel” op 8 maart jl. ontvangen. Het aardige is dat voor dit boekje en het bijzondere initiatief van Ron Zimet al een artikel in de Telegraaf heeft gestaan en ook AT5 een reportage over het boekje heeft uitgezonden.

Voor een ieder die Agi Zimet heeft gekend en laat weten op welke wijze Agi ooit een rol in diens leven heeft gespeeld kan dit boekje gratis verkrijgen. Een exemplaar van het boekje is te bestellen bij: Stichting The Zimet Foundation t.a.v. Hans Primowees email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met duidelijke vermelding van motivatie, naam en adres.

Peter Koghee

You have no rights to post comments